Over Ons

Een breed scala aan kwaliteitswijnen, uit alle windstreken van de wereld, de oude en nieuwe wijnwereld.

Gefascineerd door de smaak

Gefascineerd door de smaak en de magie van Champagne Rodez, Ambonnay Grand Cru, legden wij in de jaren negentig contact met de eigenaar Eric Rodez. Wat ons in het bijzonder aanspreekt is de gedrevenheid en het vakmanschap, waarmee Eric Rodez (ingénieur oenologue) zijn champagnes ontwikkelt, begeleidt en aan zijn klanten aanbiedt.

Leuk om te Weten

  • Betekenis De sprankelende bubbel
  • Opgericht 2002
  • Aantal wijnen 52
  • Favoriete wijn Champagne Rodez
  • Locatie Wouw

Overtuigende kwaliteit

Als vertegenwoordiger van de achtste generatie van de familie Rodez staat de persoonlijke benadering hoog bij hem in het vaandel. Deze bijzondere champagnes wilden wij graag met onze vrienden en kennissen delen en al spoedig was er veel belangstelling voor “onze champagnes”. Een aantal restaurateurs in onze omgeving was dermate onder de indruk van de champagnes, dat zij besloten deze op hun wijnkaart te plaatsen.

Les Bulles Enchantées

Het moment brak nu aan om onze hobby een zakelijke basis te geven. In juli 2002 was de aanmelding van V.O.F. Les Bulles Enchantées bij de Kamer van Koophandel te Breda een feit.Jaar na jaar neemt de erkenning en waardering voor de kwaliteiten van de producten van Eric Rodez toe, onder meer door vele eervolle vermeldingen in wijngidsen en vakbladen. In 2009 behaalde Eric Rodez als een van de eerste wijnboeren in Frankrijk het biologische certificaat.

Het product is toegevoegd aan de winkelmand