Nieuw in het assortiment! De wijnen van I Campi klik hier
Bekijk hier de wijnen van Cantine La Carezze klik hier

Over Ons

André van der Geest en Pieter Vrijdag, geïnspireerd door de passie die onze wijnboeren voor hun vak hebben. De lange familie traditie, authentieke wijnen met respect voor de natuur en het anticiperen op haar grillen.

Gefascineerd door de smaak

Gefascineerd door de smaak en de magie van Champagne Rodez, Ambonnay Grand Cru, legden wij in de jaren negentig contact met de eigenaar Eric Rodez. Wat ons in het bijzonder aanspreekt is de gedrevenheid en het vakmanschap, waarmee Eric Rodez (ingénieur oenologue) zijn champagnes ontwikkelt, begeleidt en aan zijn klanten aanbiedt.

Leuk om te Weten

  • Betekenis De sprankelende bubbel
  • Opgericht 2002
  • Aantal wijnen 64
  • Favoriete wijn Champagne Rodez
  • Locatie Wouw

Overtuigende kwaliteit

Als vertegenwoordiger van de achtste generatie van de familie Rodez staat de persoonlijke benadering hoog bij hem in het vaandel. Deze bijzondere champagnes wilden wij graag met onze vrienden en kennissen delen en al spoedig was er veel belangstelling voor “onze champagnes”. Een aantal restaurateurs in onze omgeving was dermate onder de indruk van de champagnes, dat zij besloten deze op hun wijnkaart te plaatsen.

Les Bulles Enchantées

Het moment brak nu aan om onze hobby een zakelijke basis te geven. In juli 2002 was Les Bulles Enchantées een feit. Hoewel het een hobby bedrijf was, bood het ons de mogelijkheid om ons assortiment uit te breiden.  Kleine familie bedrijven, gedreven door vakmanschap en overgedragen van vader op zoon. De verantwoordelijkheid voor onze kinderen en kleinkinderen. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit met respect voor de natuur. Eric Rodez behaalde in 2009 als een van de eerste wijnboeren in Frankrijk het biologische certificaat. Met de Familie Imbert (Côtes du Rhône) en Moellinger (Elzas) werden contacten gelegd. We werden importeur voor Weingut Oberhofer, waar zoon Pascal sinds 3 jaar steeds meer zijn ideeën,  in het volledig biologisch familie bedrijf, inbrengt. Gilles Maudry (Pouilly Fumée) zag in 2016 tot zijn grote opluchting zoon Matthieu in het bedrijf toetreden. Tijdens een bezoek aan Noord Portugal werden contacten gelegd met de gedreven Rui Amorin. Het vakmanschap en de geproduceerde wijnen werden gewaardeerd door onze klanten tijdens de proeverijen. In 2018 hebben we contacten gelegd met het wijnhuis Cellar Mas Roig. Al meer dan 100 jaar toonaangevend in de Priorat streek (Cataluna). U begrijpt dat we het predicaat hobby zijn ontgroeid, maar persoonlijk contact en kwaliteit blijven hoog in ons vaandel.

THINC Pure products are only for use in states where the sale and consumption of such products are legal.

Age Verification

Door op naar de shop te klikken, verklaar ik dat ik ouder ben dan 18 en dat ik de bovenstaande verklaring zal naleven.

Of

Always enjoy responsibily.

Het product is toegevoegd aan de winkelmand