Wijnmakers met pure klasse

Een breed scala aan kwaliteitswijnen, uit alle windstreken van de wereld, de oude en nieuwe wijnwereld.

Alle wijnmakers

Celler Masroig, Spanje

Lees meer

Aromas4U, Portugal

Lees meer

Champagne Rodez, Frankrijk

Eric Rodez is een van de eerste wijnmakers die in de Champagnestreek reeds in de jaren 80 biologisch is gaan werken en maakte in 2009 de overstap naar biodynamische wijnbouw. Hij streeft naar perfectie van de zorg van de wijngaarden, het oogsten en persen van de druiven en het componeren van een aantal authentieke grand cru champagnes. Hij vinifieert alle percelen apart en daarmee heeft hij uiteindelijk de keuze om uit 60 verschillende wijnen zijn cuvées te assembleren. en belangrijk gedeelte van de wijnen wordt op gebruikt bourgogne eiken vaten gelegd. Op het familie domein werd hij de 8ste generatie , die samen met zijn vrouw Martine het stokje van zijn voorvaderen overnam, en inmiddels is zoon Mickael al weer jaren actief in het bedrijf.

Lees meer

Weingut Oberhofer, Duitsland

De familie is oorspronkelijk afkomstig van Tramin (Zuid-Tirol). Een deel van hun wijnhellingen is als ‘Oudste Wijngaard Werelderfgoed Unesco’ geclassificeerd en bevat druivenstokken van meer dan 400 jaar oud. Bijna 250 jaar later legden de huidige eigenaren, het echtpaar Stefan en Heidi Oberhofer, de basis voor een succesvolle wijnproductie door de wijngaarden van hun wederzijdse ouders.

Lees meer

Domaine Joseph Moellinger, Frankrijk

Al eeuwen lang verbouwt de familie Oberhofer een groot assortiment aan druivenstokken in de Pfalz. De familie is oorspronkelijk afkomstig van Tramin (Zuid-Tirol). Een deel van hun wijnhellingen is als ‘Oudste Wijngaard Werelderfgoed Unesco’ geclassificeerd en bevat druivenstokken van meer dan 400 jaar oud.

Lees meer

Domaine De Maltaverne

Gilles Maudry, de huidige wijnboer, kwam op het ouderlijk domein toen zijn vader wegens de voortschrijdende ouderdom het besluit moest nemen om te stoppen. Gilles hing zijn baan als bioloog in Parijs aan de wilgen en koos voor het werk en de uitdagingen in de familiewijngaard.

Lees meer

Domaine De Lascamp

In 1767 kocht Laurent Imbert een boerderij van Sire Charles Henri de Bruneau d’Orgnac. Zijn 20 hectare landerijen bestonden uit landbouwgrond, wijngaarden en bos. In 1817 kocht Laurent Imbert een aanvullend stuk grond van 7 hectare omsloten door een twee eeuwen oude muur.

Lees meer

Les Bulles Enchantées

Om deze shop te bezoeken of om van onze wijnen te genieten moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn.

Geniet maar drink met mate

Het product is toegevoegd aan de winkelmand